Over ons

Clark Masts werd opgericht in 1957 en heeft sindsdien succesvol telescopische en sectionele mastsystemen geproduceerd met enorm veel toepassingsgebieden.

Clark Masts heeft zich de afgelopen 65 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van snel opstelbare mastsystemen voor zowel de civiele als de militaire markt. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis staan wij steeds tot uw dienst voor het leveren van standaard- en maatwerkoplossingen.

Vele duizenden Clark Masts-masten zijn wereldwijd verkocht. Als gespecialiseerde fabrikant van masten streeft Clark Masts ernaar om zijn wereldmarktleiderschap te behouden door zich toe te spitsen op moderne communicatietechnieken en andere technologieën die ideale oplossingen bieden voor bijna elke aanvraag.

Om onze klanten een optimale service te kunnen verlenen heeft Clark Masts in de loop der jaren een uitgebreid internationaal netwerk van verdelers opgebouwd. Clark Masts is in het bezit van het ISO 9001:2015-certificaat.

Wanneer u een Clark Masts-product aankoopt, kiest u voor een bedrijf dat een ongeëvenaarde ervaring heeft in een zeer gespecialiseerd product. De bestaande ontwerpen ontwikkeld in de voorbije jaren voor commerciële en militaire organisaties tonen duidelijk aan dat wij onze verantwoordelijkheid uiterst serieus nemen ten opzichte van zowel onze huidige als toekomstige klanten.

Met haar eigen Research & Development-afdeling investeert Clark Masts continu in de optimalisatie van het huidige productassortiment alsmede in de ontwikkeling van nieuwe producten en technieken. Onze producten zijn vervaardigd uit kwalitatieve en duurzame materialen.

Clark Masts heeft intussen wereldwijd een plaats gevonden in vele verschillende toepassingen. Of het nu gaat om een mast gemonteerd op een voertuig of aanhangwagen, gebouw/shelter of een driepoot voor grondopstelling, Clark Masts heeft zeker de beste oplossing voor u.

Heb je vragen over een van onze producten of prijzen?
Of zit je met een andere vraag?

Neem dan zeker contact met ons op! Wij helpen je graag verder.