Over ons

Op zoek naar telescopische en sectionele masten voor communicatie-, verlichtings- of bewakingsdoeleinden? Dan kunnen wij, Teksam Company NV, u verder helpen bij het samenstellen van de meest geschikte oplossing.

Teksam Company NV is ontstaan uit Clark Masts dat werd opgericht in 1957 en heeft sindsdien grote hoeveelheden telescopische en sectionele mastsystemen geproduceerd voor enorm veel toepassingsgebieden. In 2014 is er een naamswijziging doorgevoerd en is Teksam Company NV (of TeksamCo) ontstaan. Dit om een allesomvattende naam te hebben voor de 3 product gamma’s: TekMast, Teklite en Clark Masts.

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van snel opstelbare mastsystemen. Wereldwijd zijn er grote hoeveelheden masten van ons verkocht en in gebruik door zowel commerciële als militaire organisaties.

Los van de reeds bestaande masten/systemen, kunnen we, dankzij onze eigen Research & Development-afdeling, ook op vragen voor nieuwe, op maat gemaakte oplossingen inspelen en daardoor ook nieuwe ontwikkelingen voorstellen.

Wij staan garant voor kwalitatieve producten die jarenlang zullen meegaan, wat van belang is voor zowel huidige als voor toekomstige klanten. Dit doen we door kwalitatieve en duurzame materialen te gebruiken, maar ook door veel intern te produceren waardoor we de kwaliteit en een groot deel van het productieproces in eigen handen hebben:

  • eigen metaalbewerkingsmachines;
  • eigen aluminium gietovens;
  • eigen productie van kunststof onderdelen;
  • eigen persen voor rubberen onderdelen (dichtingen, buffers, isolatoren, …);
  • eigen lakkerij;
  • eigen drukkerij.

Onze oplossingen kan men over heel de wereld terugvinden in veel verschillende toepassingen. Of het om een mast gaat gemonteerd op een voertuig, gebouw of drievoet, Teksam Company kan u zeker assisteren bij het vinden van de beste oplossing voor uw toepassing!

Heeft u vragen over één van onze producten of prijzen? Of heeft u een andere vraag?

Neem dan zeker contact met ons op! Wij helpen u graag verder.